Orly, Süda care, Pina Parie en Hypogeen zijn de merken die we gebruiken bij Les Pieds. Hieronder vind u een overzicht van de producten. Wanneer u een product en of merk zoekt en deze staat er niet tussen, vraag er dan gerust naar. ​

Prijslijst

Süda care voetbalsem 150 ml

€ 11,10


Voor de dagelijkse verzorging van de voeten. De ingrediënten vitaliseren vermoeide en belaste voeten. De bestanddelen en hebben een ontstekingsremmende, antibacteriële en antimycotische werking.

Süda care voetbalsem plus 150 ml

€ 11,10


Voor de droge, vetarme huid. De samenstelling lijkt op de normale voetbalsem. Door het hogere vaselinegehalte en toevoegingen van oliën wordt de huid nog beter beschermt. M.n. geschikt voor 's avonds.

Süda care canola lipo crème 150 ml

€ 15,20


Deze crème zorgt ervoor dat de huid er zacht en gezond uitziet. Biedt bescherming tijdens de dag en intensieve verzorging tijdens de nacht. Bevat geen minerale olie, vaseline of kleurstoffen.

Süda care voetdeobalsem 75 ml

€ 8,25


Een intensief en desodoriserende balsem tegen transpirerende voeten. Door de samenstelling vermindert het voetengeur en door de verzorgende bestanddelen is het ook voor vermoeide voeten een weldaad.

Süda care eisgel 75 ml

€ 7,99


Verkoelende balsem voor vermoeide voeten door bv. lang staan of sport. Terugvettende bestanddelen met etherische oliën verzorgen de huid. De menthol zorgt voor langdurige verkoeling.

Süda care voetbalsem speciaal 75 ml

€ 8,25


Te gebruiken bij koude voeten. De bestanddelen uit de gemberwortel vormen samen met kamfer een bescherming tegen koude voeten.’s-Morgens en ’s-avonds voor het naar bed gaan gebruiken.

Süda care klovencreme 150 ml

€ 12,25


Verzorgende crème op basis van vaseline voor zeer droge en gekloofde huid. De klovencrème bevat een uiterst doeltreffende combinatie van vitamine en wortelolie.

Süda care propolis balsem 75 ml

€ 13,20


Te gebruiken bij huidirritatie, ontstekingen, verwondingen of eczeem. Werkt door honing en propolis antibiotisch, bacteriedodend en wond genezend, olijfolie werkt huidverzorgend en anti-irriterend.

Hypogeen voet- en beencrème 50 ml

€ 4,75


Een combinatie van actieve ingrediënten 5% urea, Vitamine E en Papaya enzym. De niet vette textuur die de huid laat ademen en mag onder steunkousen gebruikt worden. Geschikt voor diabetici. Vanaf:

Hypogeen handcrème 50 ml

€ 4,75


Bevat huideigen lipiden die zorgen voor een natuurlijke vet- en vocht balans. Hydrateren, voeden en verzachten zijn kerntaken van deze handcrème.

Hypogeen sport spierlotion 100 ml


Een niet vette en snel opneembare formule is rijk aan essentiële oliën die een lichte huidverwarming geeft en een optimale circulatie ondersteund. Kan preventief of bij kwetsuren gebruikt worden.

Hypogeen sport voet-beencrème 50 ml


Formule die rijk is aan essentiële oliën die verfrissen en deodoriseren. De crème hydrateert en vermindert de kans op eelt en blaren, ideaal voor wandelaars en actieve sporters.

Orly Rich Renewal scrub 237 ml

€ 22,45


Deze scrub is verkrijgbaar in vier soorten: - Pucker: Papaya & red grapefruit. - Paradise: Lychee & Pomegranate - Passion: Floral notes of neem & feijoa. - Pretty: Spiced Vanilla & White tea

Diverse Orly kleurlakken 18 ml

€ 12,95


We hebben een groot assortiment aan Orly kleurlakken. Hebben wij je favoriete kleur niet op voorraad, dan bestellen wij hem gewoon.

Orly Bonder 9 ml

€ 8,99


Dit is een base coat die de nagel beschermt, zorgt ervoor dat de kleurlak extra goed hecht en helpt te voorkomen dat de pigmenten van de kleurlak in de nagel trekt.

Orly Glosser 9 ml

€ 8,99


Orly Glosser is een topcoat die de nagellak beschermt en zorgt voor een high shine finish zodat de nagels een prachtige glans krijgen.

Orly Matte Top 18 ml

€ 14,95


De topcoat die zorgt voor een satijnen afwerking wat zorgt voor een mat resultaat. Deze chique topcoat maakt gebruik van silica om op natuurlijke wijze de lak te matteren en van chippen te beschermen.

Orly Top 2 Bottom 9 ml

€ 14,95


Orly Top 2 Bottom is een base- en topcoat in één. Hij kan zowel voor als na de kleurlak gebruikt worden.

Orly Tough cookie 9 ml

€ 9,99


Het is een versterkende nagellak en is gecreëerd om zachte en broze nagels te herstellen. Ingrediënten versterken op een natuurlijke manier de nagels en zorgen dat de keratineafbraak wordt geremd.

Orly No Bite 18 ml

€ 14,95


No bite helpt het doorbreken van de nagelbijt gewoonte. Een mix van bittere smaak actieven op de nagel helpt het bijten te weerstaan ​​en bevordert indirect de nagelgroei.